Suuret ja valkeat
isän tekemät
Eteeristen joukkoon
vapauden ja voiman olentona
Hentouden väkevyys
kahdeksanvanhalla
Tämänpuoleinen
ja se toinen
rinnakkain saavutettu.
Selite:
Kaikkeus kiinnitettynä valkeilla kuminauhoilla. Ne ovat kadonneet jo, mutta niiden suoma voima on jäänyt.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä ja vahva runo.
Hyvä ja vahva runo.
Hyvä ja vahva runo.
Hyvä ja vahva runo.