Tanka I-IV

Runoilija sage-femme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojeni tempo on sydämeni sykkeestä. Tekstit ovat hiljaisia kannanottoja, tunteiden ja tuokioiden sulaumia, paperille vangittua rakkautta. Runominä ei viittaa aina kirjoittajaan: subjektiivinen näkökulma vain on lähtökohtaisesti tehokas.
 

I
Sinun muotosi
Kaipuun kuvissa
Koskettimistollasi
täyttymysten janoina
Sävelissäsi.

II
Älä odota
Todellisen tuloa
Pelkojen mailla
lepää vain univainaat.
Rakkauden aika on nyt.

III
Rakastaisitko
Läpi suloisen valon
Elämän matkaa
Olentoni kylmyyteen
Kitkerään kalmaan asti?

IV
Lupasiko hän
helppokulkuisen polun
kuolevaisille?
Kiintymyksen triadi:
sinä, minä ja tuska.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot