I
Kyynelten purot
surujen mereen
kevättulvien lailla
sinulle kertovat sen:
meri ei täyty
II
Eläinlääkäri,
järki katosi.
Kuumat kumisaappaasi
kädet konitohtorin
Sinut haluan!
III
Rakkautta etsin
elämänvoimaa
haaveiden hautomossa
yhtenä tuhansista
kuoriudun valoon
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi