Yksin

Runoilija Rockangel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeissä porttikongeissa askeleet kaikuu.
Kaduilla tupakka vielä kytee,
hetkellä viimeisellä.
Yksin niin yksin.

Selite: 
No jaa, aika pakolla tuotettua materiaalia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä runosta tuli heti mieleen se rafaelin enkeli kappale!
"Halki tuhannen savuisen salongin..."
"Huorat kuiskivat porttikongeissaan"

Hyvä runo on kyllä=)

 

Käyttäjän kaikki runot