Kädet hapuilevat lasia,
Punaiset huulet tavoittelevat lasin reunaa.
Elän nyt tässä ja nyt vain yön kuningattarena.
En halua ajatella tulevaa,
en mennyttä.
En nyt, en koskaan.
Selite:
tämäkin on aika kesken jäänyt ja ajatukseltaan tylsä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi