Vain naakat lentävät kattojen yllä pimeyden laskiessa.
Kylmyys hivelee kasvoja. Kaikuvia askeleita pimeistä porttikongeista, niin kevyitä. Hiljaa puhuvia seiniä. Asfalttisia jäisiä katuja.
Selite:
Skriivasin nopeesti, voi tulla parannuksia.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi