Kevään ensimmäiset hennot pisarat karuilla oksilla.
Jäätyy illan hiipiessä maan ylle.
Suloisesti, niin hennosti nukkuu yön yli.
Kunnes aamuauringon säteiden tanssiessa maan ylle,
putoavat kylmään maahan,
armottomasti.
Selite:
Pieni vedos
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi