hyvästit

Runoilija kolhittu-tähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

saa katsoa,
saa puhua...
mutta kosketa varoen... "en kirjoita runoja, muokkaan elämäni runoiksi.."
 

missäköhän vaiheessa sinä huomaat etten ole enää läsnä?
etten ole enää sinua varten...

itsekkyytesi luo sokeanpisteen taustapeiliisi,
sen turvin minä katoan.

Näkemiin rakas....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:/ pystyin samaistumaan tähän...

:/ pystyin samaistumaan tähän...

 

Käyttäjän kaikki runot