*vammautus

Runoilija kolhittu-tähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

saa katsoa,
saa puhua...
mutta kosketa varoen... "en kirjoita runoja, muokkaan elämäni runoiksi.."
 

sokeuteniko tähden minusta tehtiin mykkä?
mykkyyteni tähdenkö minusta tehtiin rampa?

nyt olen vain palasia,
osia jotka eivät kuulu yhteen.

sanani tavuja ,
joista en saa kasatuksi järkevää
lausetta.

itse itseni tarpeettomaksi tehden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot