en usko enää pystyväni mihinkään.
olen vain huutava suu jota kukaan ei kuule .
tyhmä, aivoton ,kädetön ,jalaton ,blondi...
päivästä päivään .
rahaton ,arvoton ..
sinun mittapuusi mukaan täysi nolla .
jos nostaisin piipun ohimolleni,
ja painaisin liipasinta ..
tajuaisitko roiskeitani siivotessasi että alistumisestani huolimatta olin lihaa ja verta.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi