sininen, vihreä
sininen vihreä..
kelmeä valo.
SEIS!
musta ,harmaa
musta harmaa..
mihin kadotit Pu-Naisen?
vaadi, vaadi, vaadi
käske, käske ,käske
ja kuitenkin olen hallittavissa kuin laavalamppu.
Selite:
koitappa hallita laavaa? :)
nimi on viesti . ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi