Näetkö, rakas, kun katson sinua

Runoilija Oppipoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2016
Viimeksi paikalla: 15.7.2022 21:08

Asuinpaikka: Pohjois-Karjala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Näetkö, rakas,
kun katson sinua
sinusta humaltuneena
silmäni puoliksi auki
puoliksi tässä ja
puoliksi siellä
missä olemme yhtä.

Tunnetko minut
kun kosket väliimme
siellä hehkuu siteemme
rakkaudella solmittu
ja himolla tiukennettu.

Ja katso,
ei kaksi ruusua
nauhaa tarvitse kimpussa
kun ne ovatkin
vain yhtä
niin aikojen alussa
kuin tässä hetkessä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää kerrontaa. Mahtava metafora kahdesta ruususta, loistavaa!
Voimakasta ja kaunista kerrontaa.

 
 

Käyttäjän kaikki runot