Ruusutarha

Runoilija Oppipoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2016
Viimeksi paikalla: 15.7.2022 21:08

Asuinpaikka: Pohjois-Karjala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
En enää tiedä
mitä minä tahdon

Joskus tahdoin
vain olla Sinun ruusutarhassasi

Ei väliä
olivatko sen ruusut täydessä kukassa
suunnattomassa elossa

Vai olivatko ne
rusehtaviksi kuihtuneet

Kunhan se vain
oli Sinun ruusutarhasi


-


Minun tahtoni on hämärtynyt

Silmäni nyt huonommat kuin koskaan

Tahtoni täysin taipunut


Voi kuinpa palaisi
edes tahtoni
Sinun ruusutarhaasi
niin saisin levon
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava rakkausruno. Ulkoista kauneutta tärkeämpää on sisin.
 

Käyttäjän kaikki runot