Älä ole mielesi vanki

Runoilija Dreaming under

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2015
Viimeksi paikalla: 24.10.2023 2:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.1996

 

Mustiin kaapuihin kietoutuneet,
kylmät kädet, niin haurastuneet.

Hiljaa lipuvat keskuudessamme,
koittavat päästä kimppuumme, käsiksi tunteisiimme.

Silti kukaan ei niitä huomaa,
ennen kuin niiden suuret kädet kaulaa kuristaa.

Ne pitävät otteessaan, vankinaan,
haluavat suudella ja kaiken ilon varastaa.

 

Kaikkihan ovat ankeuttajista kuulleet,
mutta nehän on vain satua, samalla ovat luulleet.

Mutta ankeuttajat ovat todellisia, ja ne asuvat meidän päässämme,
mutta pääsevät valloilleen vain, mikäli itse päästämme ne.

Elä hetkessä, iloitse siitä ja ajattele positiivisesti,
niin et koskaan ankeuttajan suudelmaa saa sä huulillesi. 

Selite: 
Omat ongelmat saivat juuri muodon Potter-elokuvan avulla. Kirjoitettu 28.9.2017
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

HP-friikkinä rakastuin tähän juuri. Hienosti kirjoitettu!
 
Oi kiitos paljon! ^^
Eipä uskoisi, että Potter elokuvista olisi apua kenenkään ongelmiin.
Apu löytyy joskus yllättävistä asioista (:
Aivan mahtavasti ajateltu! Juurikin näin!
Kiitos! (:
 

Käyttäjän kaikki runot