Ajatellen ahdinkoa
apeutuu alitajuntas,
muistellen murehiasi
masennat monenkin mielen.
Ajatellen auvoisuutta
asenteesi arvokkaampi,
mukavia mietiskellen
mukahasi mielii muutkin.
Selite:
16.3.2004 - Pieni ennen julkaisematon kalevalamittainen...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidin ja pidän. Vou.
loppuosa piristävä. :) tykkäsin, meni suosikkeihin. :)
ooh,
oltuani kaksi päivää käsittämättömän apealla tuulella, tämä tuli silmiini kuin tilauksesta.
Kiitos, kiitos sinulle!
Puhun asiaa.
Opitimismille lisää jalansijaa maailmassa :)
Sitä minäkin ajan!
Yleensä en arvostele runoja, jolle moni muukin on jo jotain laittanut, mutta tälle oli pakko kirjoittaa jotain.
Tässä oivallettiin jotain. Itsekin kovin useasti miettinyt samaa. Hieno. :)
Ja kuinka oikeassa oletkaan :)
Mukavia olet mietiskelylläsi aikaan saanut. Tästä tulee mukava olo. Ja hauskaa että käytät kalevalamittaa, kokeilin sitä itsekin vastikään...