suuri sinisen usvan peittämä järvi
jonka tyynen pinnan rikkoo
kalamiehen veneen airojen tanssi
katsele tätä kanssani tämä yö
jonka tyynen pinnan rikkoo
kalamiehen veneen airojen tanssi
katsele tätä kanssani tämä yö
Selite:
...vähän viilattuna, alkuperäinen kirjoitettu Sallassa sanoista
sininen, suuri, katsella
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut