olen nähnyt niin monta yötä
niin monta helmeilevää kuutamoa
joskus yö on säälimätön
piinallinenkin
alistaessaan vähäisimmänkin valon
omiin aikomuksiinsa
tämä yö on lempeä
ja aistillinen
tänään yö on äärimmäisen hellä
hehkuva ja kyltymätön
tällä yöllä on sinun nimesi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut