ostin kirjan
oikein kirjakaupasta
oli siellä muitakin kirjoja
mutta minusta alkoi tuntua
että juuri tällä kirjalla on minulle asiaa
oikein kirjakaupasta
oli siellä muitakin kirjoja
mutta minusta alkoi tuntua
että juuri tällä kirjalla on minulle asiaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niinsanotusti
näin joskus käy!
hienosti asian runoksi saatoit
siis kirja, joka on hyllyssäni.
Siksi luen niitä muutaman kerran,
jopa osaan ulkoa...muutaman ;)
Runosi puhuu asiaa, ihan oikeesti,
kiittelee Marle!
Sivut