Silmäsi säteilee kirkkaina niin
näen niissä myös auringon,
hangesta heijastuviin säteisiin
silmiesi säihkettä verrattava on.
Ne lämmittävätkin saman lailla
ja sydämen saa sykkimään,
en ole kevään odotusta vailla
silimissäsi sen jo alkavan nään.
poutapilvi lipuu auringon eteen
samalla kun suljet silmäsi,
hangesta säteet siirtyivät veteen
tämä on sinun kevääsi.
Saanko sinusta osan oman
vietetään kevät yhdessä,
se takaisi mulle ihanan loman
salaisuus on sittenkin silmissä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut