Häpeää heikkoudesta,
kyynelistä salaisista,
pakahduttavasta surusta
kun sydänkylmyys iskee tikarinteräsanoilla
selän puolelta suoraan sydämeen.
Syyllisyyttä lamaantumisesta,
raiteiltaan olosta,
hämmentävästä osaamattomuudesta
kun ei kykene antamaan takaisin
samalla mitalla, mielellään lisäbonuksilla.
Ei päivääkään enää
tässä asussa,
piilossa tyyneyden viitan alla.
Enää ei päivääkään,
eikä yhtään yötä
kätkien herkkyyttä joka hellii
ja raatelee
samalla voimalla.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut