Vauva

Runoilija 85c2be7db3de3bf79c81124c6c892c51

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 16:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.5.2024

 

Se tuli kuin rautatie, väreili ja loisti kuin revontulet.

Toi mukanaan iloa ja suuren onnen, vahvistuksen rakkauden olemassa oloon.

Tuuli tuuditti, unille vaivutti.

Metsäteitä kulkiessa, hymy pienestä suusta.

Lapseni Valo, rakastan sinua.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo on hyvin monitulkintainen, niinkuin kuuluukin.
 

Käyttäjän kaikki runot