Ei minkään makuinen

Runoilija 85c2be7db3de3bf79c81124c6c892c51

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 16:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.5.2024

 
Ei minkään makuinen, mutta sitruunanmakuinen.
Ote Odysseiasta, en taaskaan pääse alkuun.
Kelaan ja kelaan, keskeneräisiä säikeitä punon yhteen, nähden kaiken kaulasta katkenneen helminauhan palasina salin lattialla.
Helmistä heijastuu vierivä menneisyys, katkeruus jo kaikonneena.
Se ei ole mitään, ei minkään hajuinen, eikä omista mitään.
Minulle kuitenkin luvattiin kaikki.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pettymyksiä tulee vastaan, uusia ihania alkuja kohden. 
Mielenkiintoinen on tämä runosi, pidin! 
Kiitos. Rauhaa ja rakkautta tähän hetkeen, sekä seuraaviin.
 

Käyttäjän kaikki runot