Mosambik

Runoilija 85c2be7db3de3bf79c81124c6c892c51

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 16:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.5.2024

 
Merimatka, tuonelan koivu.
Saarrettu ilo, saartajanaan saatana.
Itse paholainen,
voimaton ilman Jumalan lupaa nyt lieskoista huutaa mua mukaan.
Lähde en leikkiin moiseen.
Marmoria, marmoria.
Kuolevainen elää ikuisesti.
Hymy kuin messinkiä,
jalat kantaa allaan ilmavirta.
Mosambik,
puisto ja yö.
Lopunajan laulu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimallista tekstiä, jota on hyvä lukea välillä.
 

Käyttäjän kaikki runot