Ohjenuora

Runoilija 85c2be7db3de3bf79c81124c6c892c51

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 16:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.5.2024

 
Älä valitse seuraasi ihmisiä, joiden kanssa et halua olla,
yritä silti aina aloittaa sovinnolla.
Lakkaa pahaa puhumasta, negatiivisesti ajattelemasta,
kaikki täällä samanarvoisia ovat.
Ota rauhassa, kun olet luonnon huomassa tai vaikka saunassa,
mieluiten joka paikassa.
Mihin loppupeleissä kiirehdit, mitä haalit, mitä ahnehdit?
Ketä kadehdit?
Miksi et anna muiden olla rauhassa, unohda kaunat nyt,
älä vasta haudassa.
Toimi rakkaudesta käsin, niin mikään ei voi mennä pieleen.
Nosta pää ylös, anna hymyn saapua,
naurun tulvia suupieleen.
Erota hetkellinen pysyvästä, hyväksy menneet, nauti tulevasta.
Eksyvää et saa kysyvästä.,
onnellista liikaa epäilevästä.
 Elä, rakasta,
jos tarve vaatii niin nosta seuraava kortti pakasta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyviä elämänohjeita. Mahtavia ajatuksia. 
Hieno ohjenuora.
 

Käyttäjän kaikki runot