Rakkautemme

Runoilija Rita62

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 17.2.2018 14:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1962

Hiljaisuuden kuiskauksista,
pienistä siruista,
syntyy runoni!

Kiitos kaikille lukijoille ja arvostelijoilleni :D
 

Pieni pakkanen aamun sylissä,
kuuraa menneen kesän ruohossa.
Lämpimästä sylistäsi,
nousin lähteäkseni maailmaan tuuliin.

Kiedoin takin päälle tiukempaan,
ettei lämpösi karkaa iholtani.
Jotta jotain jäisi muistoksi,
tästä aamun kirpeydestä.

Kuljen tuulena pilvissä,
sinä maanani rakastat.
Yöksi yhdeksi kietoudumme,
tuleksi pimeyden sylissä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus lämmittää pakkasaamuna. Kaunista.

Ihana Rakkausruno.

Erityisen Ihana tuo runosi alku `Pieni pakkanen aamun sylissä...`. :)

Kaunis, hyvin kaunis rakkausruno.

 

Käyttäjän kaikki runot