Armahda luojani
tuskalta tältä!
Salli unen tulla,
kivut pois häädä.
Peikot töissä,
hermoja kolkuttavat,
kipu riipii leukapieliä.
Armahda luojani,
säryltä tältä!
Anna nuijanukutus,
että saisi edes nukutus.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi