Rakkaus on ihana sotku
joka sotkee elämämme,
saa haaveilemaan,
tuntemaan kauneutta,
hellyyttä, ihania hetkiä.
Rakkaus tuo taifuunin sydämeen,
tunteen joka riepottelee,
ilon kyyneleen silmään ja
onnentunteen kestävän.
Sitä me odotamme,
sykettä hidastuvaa,
toisinaan kiihtyvää,
sydämen myrskytuulta
ja laineiden liplatusta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oikea rakkausmyrsky tämä runosi.
Niinpä, tuollaista se usein on...hyvä runo
Kaunis vertaus rakkaudesta.
Hyvä kuvaus rakastumisesta, rakkaus on asia erikseen