Mitä on kauneus,
se olet sinä
olet sen keskittymä,
nainen unelmista.
Sinussa kohtaa kaikki kaunis,
luonne ja vartalo,
tunne sydämesi kauneudesta,
ilostasi ja surustasi.
Jos itket, tule syliini,
jos naurat, tule syliini,
lohdutan tai nauran kanssasi.
Olet sydämeni kauneus,
olet luonut sydämeni
ja valloittanut sen.
Olet luonut nämä runot,
ammennan ne sinusta
vaikken osaa edes runoilla,
en kirjoittaa.
Kirjoitan vain sinusta
ja tunteistani,
hetkistämme, haaveistamme,
hauskoista matkoistamme.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi