En toivo tämän tunteen jatkuvan ikuisesti
sillä minä tiedän sen jatkuvan
tiedän sen kestävän
Vihdoinkin tiedän mitä rakkaus on
se on sinä
se on me
siinä on myös pieni piskuinen kolmas pyörä
ei polkupyörän vararengas
vaan
joka jaloissa häärii ja tuo oman osansa
osansa perheen tunteesta
yhteisestä onnesta
yhteen kuuluvuudesta
Kun katson sormustani
ja tutkin ajatuksiani
tiedän sen, nyt olen saavuttanut rakkauden.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
<3
Ihqu runo ;)