Mikä on elämässä tavoite
mitä siltä toivoa
minulle on tunne se
kun rakastan sinua.
Voi elämässä joskus pettyä
ei kaikki aina onnistu
ja vaikka se olisikin jo tuttua
on tärkeintä, että rakastan sinua.
Kaikki aina kääntyy paremmaksi
kaikki lopulta lutviintuu
kyllä elämä muuttuu ihanaksi
kun kädet ympärillesi kietoo.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, mukava runo
Kliseisesti voi sanoa, että tärkeintä on rakkaus. Se on aivan totta, siten jaksaa vaikeudetkin paremmin.