Kosketuksesi,
kuin salama läpi kehoni.
Huulesi,
ne etsii ahnaasti.
Läheisyytesi,
lämmin, rauhallinen olo.
Rikollisen ihana hetki,
josta en tahtoisi pois.
Mutta tiedän,
tää on vain lainattu hetki.
Vaikka sydän jääkin,
on lähdettävä...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kivasti hetken huumasta