Nimetön

Runoilija sirius70

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.12.2023 10:46

Asuinpaikka: Sastamala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1970

yli kolmekymppisenä aloin kirjoitella runoja, niiden kautta on helpointa purkaa pahaa oloa, ikävää.
 

Ei riitä sana "kiitos"
kertomaan, miten paljon kuitenkin olen hänelle velkaa.

Ei riitä sanat kertomaan,
miten paljon häntä joskus kaipasinkaan.

Ilman häntä,
en olisi tässä kirjoittamassa,
en elämääni jatkamassa.

Nyt on kaikki hyvin...

...Kiitos sinulle, rakas ystävä...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot