opetuslapselta

Runoilija sirius70

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.12.2023 10:46

Asuinpaikka: Sastamala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1970

yli kolmekymppisenä aloin kirjoitella runoja, niiden kautta on helpointa purkaa pahaa oloa, ikävää.
 

Pelko puristaa rintaani,
joko nyt on aika jättää hyvästit.

Nuo silmät,
niin paljon nähneet.
Tuo rakas ihminen,
niin paljon kokenut.

Hetkihetkeltä askeleensa lyhenee.
Pikkuhiljaa hän luotani kaikkoaa,
vaikka en sitä tahtoisikaan.

Pitkän taipaleen hän on elämänsä aikana kulkenut.
Useat vastoinkäymiset kestänyt, muttei niistä lannistunut.

Pitänyt huolta minusta kuin omastaan.
Opettanut elämään, kaikista huolehtimaan.

Vielä hetken kun jaksaisit,
niin kaiken opettamasi näyttäisin...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun elämä on hiipumassa loppuaan kohti, rinnalla kulkeminen ja seuraaminen on raskasta ja tuskallista. Se on surevan via dolorosa. Vaikka see on raskasta, se voi olla elämän parhaita hetkiä. Kun elämä päättyy, voi usei sanoa: se on täytetty!
 

Käyttäjän kaikki runot