Aurinko kohottelee kasvojaan
yöllisen täysikuun hyvästelee
talitintit konserttinsa alkaa
orava oksilla pyrähtelee.
Herään kilpaa auringon kanssa
ilmassa kahvintuoksu leijailee
kiireetön hetki kera rakkaansa
onnenhelmestä arki peilailee.
Selite:
Hauskaa naistenpäivää!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Nätti runo!
Pienistäi naotinnon hetkistä arestai suap hohtavan.
Ihanasti onni asuu arjessa, kun vain sen helmet huomaa :)
Ihana tunnelmapalanen tämä.
Mukava runo.
Tällaista se vaan on, kun se parhainta on.
Aamu avaa hyvän päivän.
Ja kun vielä saa nauttia rakkaan keittämästä kahvista hänen seurassaan, niin vot!
Kaunis kokonaisuus
ja kiitois, kuin myös
hauskaa naistenpäevää :)
kaunis