valkoliljat

Runoilija taivaanlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eläkeläinen, runoillut muutaman vuoden paljon kaikenlaisia runoja. mottona: anna kaikkien kukkien kukkia. Paljon kiitoksia kaikille runoystävilleni ihanista onnitteluistanne!
 

Routaisen maakuoren alla
valkoliljat viel’ uinahtaa
tähtisilmät taivahalla
pilviharsoihin luikahtaa.

Koivuihin urvut herättää
auringon hehkuva valo
kevät taas talven selättää
kukkamereen peittyy salo.

Mieleni saranat lailla
valkoliljan avautuvat
eilisen kahleita vailla
ruhjeistansa parantuvat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis:)

Hyvä runo, valkoliljat nousevat ruhjeistaan huolimatta kauniiksi.

Minulle tuli tätä lukiessa juhlallinen olo.
Runossa Luonnon kunnioitusta, kaunista maisemaa..

Näin sielujen silmin tämän runun kuvina, mahtava tunne! Kohta taas saadaan nauttia kukkamerestä ja valkoliljoista:)

Kaunista kuvailua :)

Kaunista ja vielä unelmaa

Oi kaunista, ihanaa. Minä NIIN rakastan kevättä ja kevätrunoja, ahh...

Kaunista menoa kevättä,kesää kohti,pidän.

Mielenkiintoinen runo, vaatii syventymistä. Kiitos visiitistä sivullani. Halit Esa

voi ei, luin unenpöpperöisenä
vakoilijat... kunnes hiraiisn simmuja ja..
kaunis on runosi valkoliljat..
kiitos :)

Pian jälleen saamme aistia kukkasten tuoksun ja kuulla lintujen sävelet.

 

Käyttäjän kaikki runot