Aurinkon paljastamaa

Runoilija taivaanlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eläkeläinen, runoillut muutaman vuoden paljon kaikenlaisia runoja. mottona: anna kaikkien kukkien kukkia. Paljon kiitoksia kaikille runoystävilleni ihanista onnitteluistanne!
 

Auringon säteissä
tanssii
elettyä elämää

pölyhiukkasina

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oh, miten hieno oivallus! :)

Kuvaat hyvin ja nokkelasti
elämän aikaansaamia "jälkiä". ♥

Hieno oivallus kauniisti sanottuna. Paha vain, että vaatii toimenpiteitä :)

Hyvä! Auringolla on hyvin paljastava voima ;)

Älyttömän hyvin oivallettu, yes !

Hieno kuva elämän pölyineen runosi on.

...tähtipölyä mahdollisesti ?!
;)

Kaunis runo.

Sehän se, eletty on ;=)
Kiva, kun aurinko paistaa, mutta...
Todella hauska oivallus!

Kevätaurinko on huushollille julma, näkyy likaiset ikkunat ja pölyä joka paikassa.
Mutta näin ajatellen; se kaikki on elettyä elämää, ei pölykään ressaa!

lyhyesti ja fiksusti oivallettua runoa

oih miten kaunis...

Upean oivaltava,pidän.

Upea ajatus

Niinpä...hyvä runo

Hieno ajatuksellinen
on runosi. hyvää
Naistenpäivää

Mahtava tämä runo !

 

Käyttäjän kaikki runot