ja meren kuohuna sulaa
varjojen tina
kuuntelen sanojen viettelevää rytmiä
katson virtaavaan aaltoon
sen tahdissa maailmani värähtelee
sinun liikkeeseen
linnun ääneen
katse näppäilee alastonta soitina
jos sen tulon olisi nähnyt
ei sen nautintoa olisi osannut kohdata
antaudun rakastettavaksi
Selite:
http://youtu.be/WSZCuGIQO8Y
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniisti maalaat rakkauden meren äärelle. Tunne on käsinkosketeltava. Ihastan.
Kaunis, herkkä ja upea runo. Upeita lauseita. Alku ihan timanttia
Kaunis rakkausruno jossa on tunnelmaa. Ilman lopetustaan runo jäisi epämääräiseksi, mutta viimeiset rivit (upea lopetus) sitovat tunnelman yhteen, luoden hienon, voimakkaan kokonaisvaikutelman.
Aivan Ihana.
Meri runon ja rakkauden elementtinä toimii, tuntuu läheiseltä, tulee lähelle itseänikin.
Pidin, Todella Paljon.
Hieno kuvaus rakastamisesta ja rakastettuna olemisesta. Itselläni on viime kerrasta jo useampi vuosi mutta tätä lukiessa palautuu mieleen elävästi
sekin.
Kauniisti aaltoilee runosi,pidän.
upea