meri synnyttää uutta tuulta
ihminen toi luokseni
taivaan ääniä, enkelten hengitystä
taivaan lakanoille
kasvoilla aika vaihtuu
puhki surtu muisto
palaa nimettömällä haudalla
kuullan kesää kuin lumpeenkukka
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettavan kaunis runo.
Koskettava suvinen runo.
Hyvin maukas, taivaan lakanoille: ihku
Valtavan kaunis.
todella hieno ja kaunis runo!
Kaunis, ja Erityinen.
Hienoja säkeitä, tuo viimeinenkin lause vei muistoihin kauas lapsuuteen.
Sanankäyttö mahtavaa
Voi kuinka kaunis.
Haikean suruinen mutta kaunis ja levollinen. Runon alku ja loppu tasapainottaa mukavasti keskiosan raskaampia tunnelmia.
Tätä palaa lukemaan uudelleenkin. Mystinen ja hieno, pidin.
Aivan upean kaunista,pidän.