VINO SOMNOQUE SEPULTI

Runoilija Jari Ylamaki

Ottakaamme malja viiniä,
ottakaamme kaksi ja
parannetaan.

In vino veritas, sanovat
mutta kuten aina;
kohtuus kaikessa.

Jos kotiisi horjut niin
viisauden torjut.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh, erittäin hyvä kaksi viimeistä riviä. Etenkin näinä aikoina <3 
 

Käyttäjän kaikki runot