H2O2

Runoilija Jari Ylamaki



Kaikki olemme tavalla tai toisella
oman sukumme mustia lampaita.

Blondattuja tai vähemmän blondattuja

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hauskasti todettu, itse olen "brunette" jo valmiiksi <3 
 

Käyttäjän kaikki runot