HILJAISUUS

Runoilija Jari Ylamaki

 

Jos hiljaisuus minulle
kuiskii, olen vapaa
sen kirjaamaan.

Jos huutaa, hakeudun
hoitoon.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

 Viisaasti todettu. Tosin tänä yönä melkein kaikki huutavat <3 
 

Käyttäjän kaikki runot