Elämä on lahja

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
15
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 21.10.2024 23:51

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 
Elämä saa uuden käänteen
kun on toipilaana
leikkauksen jälkeen
ja siitä virkistyy

Kaikki on niin ihmeellistä
arkiset asiatkin
tuntuvat niin tärkeiltä
kun pystyy taas liikkumaan
eikä kipua tunne

Elämä on lahja
niinkuin sanotaan
se on täyttä totta
silloin kun kaikki
alkaa taas uudelleen
rullaamaan ennallaan. 
 
Selite: 
Vaivaisenluuleikkaus takana.Elämä voittaa ja ruoka maittaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon kaikkea hyvää ja kivutonta elämää Sinulle.
Kiitos, kyllä se olo tässä päivä päivältä kohenee. Perjantaina tikkien poisto. 
Luen hienosti toivoa tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot