Arvostusta

Runoilija dayfly

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 14.6.2006
Viimeksi paikalla: 14.10.2024 22:53

Asuinpaikka: Hollola
Syntymäpäivä:
5.2.1955
Facebook:

Haaveile suurista,iloitse pienistä.
 
Nuoret nauraa
vanhusta matkii
joku pilkkaakin, 

vaan samassa
veneessä 
täällä ollaan. 

Vanhuuden 
kokee jokainen
jos elää saa, 

siks kunniaa
arvostusta
heille osoittakaa. 

 
Selite: 
Tuntuu pahalta kun jotakin iäkästä valtionnpäämiestäkin mm. matkitaan ja nauretaan toimittajia myöden.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellakin, kaikkia täytyy voida kunnioittaa ja arvostaa.
 

Käyttäjän kaikki runot