Kevätaikaa

Runoilija Pietari

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.3.2006
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Hei!

Tervetuloa sivulleni! Olen vieremäläinen lauluntekijä ja hääräilen kaikenlaista musiikin ja teatterin parissa. Laulujen sanoituksia lähinnä kirjoitan, runoja nykyisin vähemmän.
 
Kissa nukkuu nyt, oli levoton yö.
Sitä ikävä valvottaa, sitä ikävä syö.
Täysikuuta valvoi ikkunallaan.
Pakkasyötä mittaili kuolemallaan.
 
Kuun valo heijastuu, kesä saapuu pian.
Puun varjot hankeen piirtyneet hävittää pois lian.
Täysikuuta valvoin kirjoitellen,
kesää saapuvaa odotellen.
 
Kevään valo häikäisee, pelkkää sohjoa tie.
En nyt pääse kaupunkiin, kaipuu sinne vie.
Kevätpäivää silmät arastellen.
Sinun kosketustas muistellen.
 
Silmät pitkään valvoneet, valo aristaa,
valvotun yön jäljiltä päivä unettaa.
Silmät pitkään yöhön tottuneet,
liian kirkkaan valon väistäneet.
 
Uneen silmät raukenee, tähän pisteen teen.
Unimaille matkustan, menen vuoteeseen.
Kevätaikaa valvoin kirjoitellen,
sinun kaunista kuvaa muistellen.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa tekstiä
Kiitos :)
Pääasia on, että jossakin vaiheessa nukkuu, vaikka päivällä sitten.
 

Käyttäjän kaikki runot