Matkalla

Runoilija Pietari

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.3.2006
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Hei!

Tervetuloa sivulleni! Olen vieremäläinen lauluntekijä ja hääräilen kaikenlaista musiikin ja teatterin parissa. Laulujen sanoituksia lähinnä kirjoitan, runoja nykyisin vähemmän.
 

Kaikki ne eletyt tiet
jotka kulkenut harhaan oon,
liikkuvat mukanani
pari askelta kuutamoon.

Kurkistus pimeän taa
mua tuskinpa sentään vie,
mutta sait minun sydämeni
ja vaihtuu nyt alla tie.

Me ollaan kuin tuuliviirit,
syyskuussa, tuulensuussa,
liian eriillään ja ilman
kuin ei rakkauttakaan ois!
Me ollaan tässä matkalla,
pitkin maata kuun alla.
Vähän himmeänä toivontähti
tietä valaisee.

Menneestä kesästä
syksy valoja heittelee.
Tippuen pimeästä
ne jälkiänsä peittelee..

Liian hitaastiko
kaiken saan muuttumaan?
Vai liian nopeasti
tähän asiaan käyn puuttumaan?

Me ollaan kuin tuuliviirit,
syyskuussa, tuulensuussa,
liian eriillään ja ilman
kuin ei rakkauttakaan ois!
Me ollaan tässä matkalla,
pitkin maata kuun alla.
Vähän himmeänä toivontähti
tietä valaisee.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea sanoitus jonka
sijoitan heti aamun
suosikkilistalle. musiikkina
ajattelen lyyristä ballaadia

Toivoa kuitenkin on aina oltava, vaikka hieman himmeämpää.
 

Käyttäjän kaikki runot