Halusin tehdä Sinusta runon,
Piirtää kirjaimia paperille.
Jättää jälkeni, jälkeni
Sinuun.
Ja Kun minua luet,
tunnet minut olkapäälläsi
kulkemassa,
hiipimässä sinussa.
Halusin laulaa
avaruuteen,
katsoa äärettömyyteen,
kuiskata Sinuun.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kun kuulee kuiskauksen se laittaa miettimään,
aivan kuin ajatus kuulisi kuiskauksen puhetta paremmin.
Niin ja hellyyttävä myös tuo on
hiipiä sana sopii jotenkin hyvin yhteen tuon kanssa
Herkkyyden kauneutta tässä.
runo ei kaipaa
sinua, minua
itsensä paljastumiseen
ja meidät kaikki……..
runo ei kaipaa