pidä kiinni

Runoilija Mirjam

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Viisas päättää itse omista asioistaan tyhmä seuraa yliestä mielipidettä"
 

Pidäthän minusta kiinni

älä päästä koskaan

älä päästä irti

silloin putoan

enkä enää lentoon pääse

siipeni liian hauraat ovat

vasta takaisin kasvaneet ovat

nyt koelennolla olen

sinuun vahigossa rakastuen

kuin ohimennen

pidän kädestäsi kovaa kiinni

yhdessä elämänpyörteessä

lennellen

hymyilen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mirjam Sade 16.4.2015 1 Runo
Mirjam leikki 27.4.2014 0 Runo
Mirjam onnenhippuset 24.10.2013 0 Runo
Mirjam kokonainen 22.10.2013 1 Runo
Mirjam Kukka 22.10.2013 0 Runo
Mirjam pidä kiinni 22.10.2013 0 Runo
Mirjam uskallanko 22.10.2013 0 Runo
Mirjam Tyttö pilvien päällä 2.8.2013 2 Runo
Mirjam juopunut 21.7.2013 0 Runo