uskallanko

Runoilija Mirjam

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Viisas päättää itse omista asioistaan tyhmä seuraa yliestä mielipidettä"
 

Katselen taivaalle
on täysikuu
eikä taaskaan
uni tuu

sua mietin
paljon mietinkin
hetkiä kanssas
niin ihania
niin ohimeneviä

havahdun
taas mietin sinua
katsellen tähtiä
mieleeni tulee silmäsi
tähdet
hetket
ja sinun suusi
joka minua suutelee

taas aamu koittaa
pimeys kuolee
sun kanssasi
ei ole syytä huoleen
sylissäsi minua pidät
niin lujaa ja varmasti

mietin uskallanko rakastua
vai voiko tää tunne vielä kadota
niinkuin kukat
lakastua

niinkuin syvä meri olet
tuntematon
uskallanko sukeltaa
sitä meitin
ja varpaani varovasti
nyt veteen kastan
sua jo meinaan
rakastan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mirjam Sade 16.4.2015 1 Runo
Mirjam leikki 27.4.2014 0 Runo
Mirjam onnenhippuset 24.10.2013 0 Runo
Mirjam kokonainen 22.10.2013 1 Runo
Mirjam Kukka 22.10.2013 0 Runo
Mirjam pidä kiinni 22.10.2013 0 Runo
Mirjam uskallanko 22.10.2013 0 Runo
Mirjam Tyttö pilvien päällä 2.8.2013 2 Runo
Mirjam juopunut 21.7.2013 0 Runo