Makaan sängyssä katsoen sinua
Katson miten aamuauringon ensimmäiset säteet leikkivät ihollasi
Leikkivät niinkuin elämä on minun kanssani leikkinyt
Vaivun omiin ajatuksiini synkkiin
Samalla sinä katsot minua
Huuliani jotka ovat hieman raollaan
silmiäni joista juuri kyynel huomaamattani poskeani pitkin valuu
Pian tunnen huulesi huulillani kuiskauksen ihanan
naurahdan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi