Terälehdet pudonneet ovat
yksi kerrallaan ne nypittiin pois
kuivuutuun näännytettiin
sitten taas kasteltiin
ja pian
taas uudelleen nypittiin
sisältä kukka nyt aivan nääntynyt
taas kasvaa uudelleen
sama kukka tuo poloinen
vaan piikit se kasvatti
lehdet mustat paljon puhuvat
taas ruma käsi häneen koski
vaan eipä koskenutkaan enää
piikki tuo siihen pisti kivun kaikenkoetun
entisen
nyt kukka uudessa maassa kasvaa
kauniina taas sädehtii
vahvempana kuin koskaan,
se mulle kuiskaa
ei saa koskaan luovuttaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi